Equip de treball

Som un equip jove, interdisciplinar, amb una amplia experiència clínica i en constant formació. Ens apassiona la nostra feina i compartim un objectiu comú: assolir el major benestar possible dels nostres pacients i les seves famílies.
Directora i Fundadora de NeuroEsplugues

Laura Callejón Póo

Director i Fundador de NeuroEsplugues

Roger Chaler i Baulés

Neuropsicòloga Clínica

Verònica Freniche Rodríguez

Neuropsicòloga Clínica

Georgina Pascual Borràs

Logopeda Neurològica

Ana Camacho Escámez

Fisioterapeuta Neurològica

Beatriz Martín Lamata

Psicòleg General Sanitari

Daniel Salvador Garcia

Psicòloga General Sanitària

Elena López Segura

Recepció i Administració

Charo López Vázquez

Directora i Fundadora de NeuroEsplugues

Laura Callejón Póo

Laura Callejón Póo és llicenciada en Psicologia i experta en Neuropsicologia Clínica, reconeguda pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya i acreditada com a Psicòloga Experta en Neuropsicologia Clínica pel Consejo General de la Psicología en España. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona l’any 2006. Màster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d’Adults en el 2010 per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster de Recerca en Psicologia Clínica per la mateixa Universitat l’any 2012.

La seva experiència s’estén tant en el camp infantil (dany cerebral adquirit i trastorns d’aprenentatge) com d’adults (malalties neurodegeneratives i dany cerebral adquirit).

Va treballar com a Neuropsicòloga Infantil al Servei de Neurologia de Consultes Externes de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues, realitzant exploracions, informes i pautes d’intervenció neuropsicològiques a població infantil i juvenil amb dany cerebral adquirit, ex-prematurs i població oncològica entre d’altres. A més, va col·laborar com a Neuropsicòloga a ISEP Clínic-Terrassa, realitzant diagnòstics neuropsicològics en població infantil (trastorns d’aprenentatge principalment).

Va exercir com a Neuropsicòloga a l’Hospital de Dia per a malalties neurològiques de la Fundació Sociosanitària de Barcelona (Hospital Duran i Reynals) realitzant avaluacions diagnòstiques, valoracions neuropsicològiques de control, tractament neuropsicològic (rehabilitació cognitiva i de conducta), psicoeducació, suport emocional i assessorament a pacients i familiars de població amb malalties neurodegeneratives i dany cerebral adquirit, amb afectació cognitiva i/o conductual.

Va col·laborar com a terapeuta en un projecte coordinat amb la Universitat de la Salle i l’Hospital Sant Joan de Déu, finançat per la Marató de TV3 (2011), realitzant programes de rehabilitació per a nens amb traumatismes cranioencefàlics. També va ser col·laboradora activa del grup de recerca “Malalties neurològiques minoritàries de base genètica en l’àmbit pediàtric”, de la Fundació Sant Joan de Déu de Barcelona, treballant en l’estudi FIS: Avaluació quantitativa clínica i radiològica en pacients PMM2-CDG a través d’una xarxa nacional de professionals.

Col·laboradora docent i tutora de pràctiques de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat de Barcelona.

Autora de diversos articles publicats en revistes científiques de medicina nacional i internacional. Participació en congressos de psicologia i neurologia amb ponències i comunicacions orals, així com realització de sessions clíniques i tallers al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

:Directora i Fundadora de NeuroEsplugues

:Coordinadora de l’àrea infantil i juvenil

:Neuropsicòloga clínica

Director i Fundador de NeuroEsplugues

Roger Chaler i Baulés

Roger Chaler i Baulés és llicenciat en Psicologia i expert en Neuropsicologia Clínica reconegut pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya i acreditat com a Psicòleg Expert en Neuropsicologia Clínica pel Consejo General de la Psicología en España. Llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona l’any 2004. Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta el 2008 per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha treballat amb diferents tipologies de pacients amb dany cerebral, tant a nivell de diagnòstic com de rehabilitació. La seva experiència avarca el camp d’adults (malalties neurodegeneratives, demències i dany cerebral adquirit) i també el camp de la discapacitat intel·lectual.

Ha treballat com a neuropsicòleg al Complex Hospitalari Martí i Julià de Salt, Girona. Concretament als serveis assistencials per a persones amb discapacitat intel·lectual i problemes de conducta com el Servei Especialitzat en Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual (SESMDI i UHEDI).

Ha col·laborat com a neuropsicòleg a l’Institut Sociologic i Psicològic Aplicat (ISPA) de Barcelona, realitzant tasques d’avaluació neuropsicològica, tallers d’estimulació i rehabilitació cognitiva, intervenció amb persones amb demència i dany cerebral adquirit i les seves famílies.

També ha treballat amb l’Institut d’Atenció i Recerca en Discapacitat Intel·lectual (INARDI) de Badalona, treballant en l’abordatge dels problemes de conducta a partir de l’anàlisi funcional i integral, elaboració de programes individuals de modificació de conducta a més de valoracions psicopatològiques, neuropsicològiques i la intervenció amb famílies i/o el personal d’atenció directe. En l’àmbit de la recerca ha col·laborat en l’adaptació d’instruments de valoració psicopatològica i en l’estudi de l’envelliment en persones amb Discapacitat Intel·lectual, tractament de la demència en persones amb Síndrome de Down i els problemes de conducta en persones amb Discapacitat Intel·lectual a INARDI. Participa també en congressos de psicologia i neurologia amb ponències i comunicacions orals.

:Director i Fundador de NeuroEsplugues

:Coordinador de l’àrea d'adults

:Neuropsicòleg Clínic

Neuropsicòloga Clínica

Verònica Freniche Rodríguez

Verònica Freniche Rodríguez és llicenciada en Psicologia i experta en Neuropsicologia Clínica reconeguda pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2006. Màster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d’Adults en el 2010 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Atenció psicològica i acció comunitària, feminismes i LGTBIQ+ a càrrec de l’entitat feminista El Safareig.

La seva experiència compren treball en diagnòstic, seguiment i tractament de diversos tipus de pacients des d’infantil, adults i vellesa.

Ha treballat al Servei de Consultes Externes de Psiquiatria de la Vall d’Hebron realitzant valoracions neuropsicològiques i informes d’orientació diagnòstica en població amb diverses tipologies. També a la Unitat de Traumatologia del mateix hospital treballant amb pacients de rehabilitació neuropsicològica creant i aplicant programes de tractament (patologies de tipus vascular i traumatisme craneoencefàlic). A més ha participat en un projecte d’investigació amb la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital Vall d’Hebron amb pacients amb fatiga crònica.

Ha format part de l’equip d’investigació de la Unitat de Demències de la Vall d’Hebron durant diversos anys, unitat a on també ha treballat com a neuropsicòloga de Consultes Externes (diagnòstic i seguiment). La seva experiència amb malalties neurodegeneratives, s’amplia a l’àmbit residencial durant uns anys treballant fent seguiment cognitiu, estimulació i suport emocional al Centre per a la Gent Gran Aidar i també al Centre Residencial Font Florida. Aquí va poder completar la seva experiència treballant no tan sols amb pacients sinó també amb famílies (assessorament i suport emocional).

En l’àmbit infanto-juvenil, va col·laborar al Centre Psyncron fent diagnòstics i tractament de diverses patologies. Va treballar com a reeducadora a domicili amb infants de la Fundació Anne i també amb infants de la UTAE de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Ha participat en diversos articles publicats en revistes científiques de medicina nacional i internacional i manté formació actualitzada assistint i participant en cursos i congressos de psicologia, neuropsicologia i neurologia. Realitza també, alguns tallers grupals per a persones cuidadores.

Recentment amplia al seva formació amb un postgrau a on té oportunitat de poder treballar en l’àmbit escolar (tallers a centres educatius sobre feminisme, assetjament i respecte a la diversitat). Ampliant també perspectiva sobre col·lectius LGTBIQ+.

Així mateix, ha observat i acompanyat, a nivell emocional i psicològic, a dones i menors en situació de violència.

Neuropsicòloga Clínica

Georgina Pascual Borràs

Georgina Pascual Borràs és graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (2020). Màster en Diagnòstic i Rehabilitació Neuropsicològica (2022) a la Universitat Autònoma de Barcelona i en la actualitat està finalitzant el Màster en Psicologia General Sanitària a la Universitat de Barcelona.

Va iniciar la seva experiència en consulta privada al Centre de Reeducació Psicopedagògic i Logopèdic en l’àmbit de la reeducació psicopedagògica en nens i adolescents, així com en el diagnòstic dels trastorns de l’aprenentatge (dislèxia, discalcúlia, TDAH, TDL, etc.). Per altre banda, en la seva formació pràctica ha treballat a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau a consultes externes, on ha realitzat exploracions neuropsicològiques en població infanto-juvenil amb dany cerebral adquirit, discapacitat intel·lectual, problemes d’aprenentatge i població oncològica.

A nivell d’adults, derivada de la seva formació a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, té experiència en exploracions neuropsicològiques en malalties neurodegeneratives, demències i dany cerebral adquirit. Així mateix, ha estat en el servei de Psiquiatria en consultes externes de l’Hospital Universitari del Sagrat Cor realitzant avaluacions psicològiques i el seguiment de casos.

Actualment està realitzant una formació teoricopràctica específica en Psicologia Clínica i de la Salut a la UTC (Unitat de Teràpia de Conducta de la Universitat de Barcelona). L’atenció psicològica que donen, tant d’avaluació com de tractament, va dirigida a població adulta i es realitza des del model cognitiu-conductual.

Logopeda Neurològica

Ana Camacho Escámez

Ana Camacho Escámez és diplomada en Logopèdia i experta en Neurologopèdia.
Diplomada en logopèdia per la Universitat de Ramon Llull l’any 2009. Màster en Neurologopèdia el 2011 i Postgrau en Neurosipsicologia el 2012 pel centre d’estudis Isep Clínic Barcelona.
Ha realitzat diverses formacions continuades relacionades amb el camp de la comunicació i del llenguatge associats a perfils sindròmics i de l’espectre autista i orofacials.

Ha treballat en diferents àmbits com a logopeda, realitzant les funcions pròpies tant de diagnòstic com de reeducació/rehabilitació. La seva experiència abasta el camp infantil/juvenil (actuant en trastorns de la parla, del llenguatge i de l’aprenentatge) i adults (pacients amb dany cerebral adquirit o congènit i atenció a malalties neurodegeneratives).

Va treballar com a logopeda al Centre Mèdic General de Parets del Vallès, realitzant tasques de diagnòstic i de reeducació en població adulta i infantil sobre diferents trastorns de la parla i d’aprenentatge. A l’hora, va estar col·laborant com a logopeda al Centre ABC de Santa Coloma de Gramenet, exercint com a reeducadora de població juvenil i infantil amb dificultats d’aprenentatge i de conducta.

Ha treballat al Centre de Dia El meu Pilar, exercint funcions de diagnòstic i tractament a població amb demències i malalties neurodegeneratives. Al centre privat Sant Andreu Psicòlegs, atenent a població infantil, juvenil i adults amb dificultats en la dicció, en l’aprenentatge en general i de dany cerebral adquirit. Com a logopeda a domicili de l’Institut de Neurorehabilitació Guttmann. I ha realitzat suplències contínues a l’Hospital de l’Esperança i al Parc Sanitari del Fòrum de Barcelona.

Fisioterapeuta Neurològica

Beatriz Martín Lamata

Beatriz Martín Lamata és diplomada en Fisioteràpia per l’Escola Universitària Gimbernat des del 2006 i formada en el Concepte Bobath des del 2009.

Després de finalitzar la diplomatura, va seguir la línia de la Neurologia especialitzant-se mitjançant la realització de diversos cursos: l’introductori, el bàsic i l’avançat del Concepte Bobath. Introductori de Bobath en el nen. Curs bàsic en el Concepte Perfetti. Control Motor i Equilibri. Tractament de l’ extremitat superior en Dany Cerebral Adquirit. Curs bàsic de Kinaesthetics. Terapia Mirall. Curs en teràpia Neurovisopostural

Per completar la formació en neurologia també ha realitzat curs en tècniques neurodinàmiques, Terapia Manual en Pediatria, Control motor lumbopèlvic i escapular i curs en el Sindrome del dolor miofascial (punció seca).

La seva experiència en Neurologia es va iniciar a França, al 2007, en diversos centres de rehabilitació i hospitals especialitzats en Neurologia, en els quals va tenir l’oportunitat de treballar amb equips multidisciplinaris on tractaven pacients amb Ictus, Traumatismes Cranioencefàlics, Esclerosi Múltiple, Parkinson, Alzheimer, Malalties Neuromusculars, etc.

A la tornada, al 2013, va treballar al Centre de Rehabilitació Neurològica de Bettina Paeth (on va tractar pacients amb ictus, traumatisme cranioencefàlic, esclerosi múltiple i ELA), al centre mètode Essentis on tractava infants amb patologia neurològica, al centre Neurae i al centre Neurosalud (tots dos especialitzats en patologia neurològica d’ adults).

Com a complement va realitzar pràctiques voluntàries en el centre per a nens ‘Nin’  i va ser assistent i participant del curs d’entrenadora de Boccia (esport adaptat per a persones amb Paràlisi Cerebral).

Psicòleg General Sanitari

Daniel Salvador Garcia

Daniel Salvador Garcia és graduat en Psicologia per la Universitat Abat Oliba l’any 2017 i Màster en Psicologia General Sanitària a la mateixa universitat (2019).

Va començar la seva formació pràctica en el centre infantojuvenil del Dr. Guilera de Barcelona, on ha treballat amb trastorns de l’aprenentatge, trastorns per dèficit d’atenció i hiperactivitat, trastorns de l’espectre autista i trastorns de conducta tant en nens com en adolescents. Així mateix, ha desenvolupat experiència pràctica en el centre sanitari Institut Nexus de Sabadell, treballant de la mateixa manera els trastorns comentats anteriorment, tant en nens com en adolescents. Finalment, també s’ha format com a terapeuta en grups d’educació emocional al Centre Pigmalió de Sant Cugat del Vallès.

D’altra banda, ha realitzat formació pràctica com a psicòleg escolar a l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès. Va realitzar seguiment psicològic a diversos alumnes amb necessitats educatives, intervencions a l’aula, administració de proves psicològiques i coordinacions amb el Departament Psicopedagògic. Actualment col·labora com a psicòleg al centre infantojuvenil del Dr. Guilera.

Psicòloga General Sanitària

Elena López Segura

Elena López Segura és graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2016). Màster en Psicologia General Sanitària (2018) i Màster en Psicologia clínica infantil i juvenil (2020) a la mateixa universitat.

Actualment segueix la seva formació en Màster del professorat de secundaria en Orientació educativa (UNIR).

Durant la seva formació pràctica ha treballat al centre de Psiquiatria i Psicologia de Barcelona amb la Dra. Conxita Puig. Aquí va adquirir experiència en el diagnòstic i tractament a infants amb trastorns de l’aprenentatge, de conducta i TDAH. Alhora ha realitzat practiques a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron a la Unitat de drogodependència i TDAH. Té experiència a IDAPP, on ha desenvolupat psicoteràpia domiciliària a infants amb TEA. Ha continuat la seva formació pràctica al CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç) de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona, on va realitzar avaluació i tractament psicològic a infants amb trastorns del neurodesenvolupament.

Recepció i Administració

Charo López Vázquez

Charo López va finalitzar els seus estudis de batxillerat al 1982 a l’IES Joanot Martorell d’Esplugues de Llobregat. Va començar el seu camí professional com a auxiliar administrativa, es va formar en ofimàtica a GUES informàtica (1999) i posteriorment va realitzar un curs de Telefonista, recepcionista en formació i reciclatge (2000).

El seu bagatge per empreses de diferents sectors li atorguen més de 20 anys d’experiència a recepció, administració i tracte amb el client/pacient.

Treballa a NeuroEsplugues des de l’any 2017. Des d’aleshores, realitza cursos de formació continuada de manera anual: Excel 2013; Coneixements essencials per a l’oficina; Prevenció, salut i alimentació en infància, adolescència i adults; Disseny de dietes especials; La comunicació amb nens de 0 a 6 anys; Gestió de clients difícils amb Intel·ligència Emocional.