DIAGNÒSTIC I TRACTAMENT D’ADULTS

Fisioteràpia Neurològica

La fisioteràpia neurològica valora i tracta persones amb un trastorn de mobilitat, de sensibilitat i/o de control postural, a causa d’una lesió cerebral, medul·lar o neuromuscular.

Aquestes lesions poden ser a causa de traumatismes cranioencefàlics, ictus, malalties neurodegeneratives (Esclerosi Múltiple, Parkinson, atàxies, etc.) o altres trastorns del sistema nerviós central o perifèric.

Es treballa especialment l’equilibri, la qualitat del moviment i les alteracions del to muscular com pot ser l’ espasticitat. En els tractaments s’observa la globalitat del pacient adaptant-nos a les seves necessitats i amb uns objectius que s’adequaran en funció de l’evolució: problemes de moviment en les activitats de la vida diària, transferències, dificultats en l’ús de les extremitats superiors, qualitat de la marxa, etc.

Per tal d’oferir una estratègia adequada de tractament, a les nostres sessions utilitzem diverses tècniques com poden ser el concepte Bobath,  el concepte Perfetti, el control motor i tècniques neurodinàmiques entre d’altres.

El pla d’intervenció és:

  • Primera visita de valoració amb el pacient i la seva família o cuidador principal.
  • Sessions setmanals on es treballa de forma individual.
  • Assessorament a les famílies per incorporar els progressos adquirits a les activitats de la vida diària.

Truqui’ns sense compromís o contacti amb nosaltres

Llei de cookies

Aquest lloc web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.