DIAGNÒSTIC I TRACTAMENT INFANTIL I JUVENIL

Fisioteràpia Neurològica infantil

La fisioteràpia neurològica infantil valora i tracta infants i joves amb un trastorn de mobilitat, de sensibilitat i/o de control postural, a causa d’una lesió medul·lar, neuromuscular o cerebral com la paràlisi cerebral.

La fisioterapeuta realitza una intervenció adaptada i individualitzada a través d’activitats o jocs que estimulen al màxim les seves capacitats. Es treballen les activitats de la vida diària per a que l’infant pugui millorar la seva autonomia i s’aconsella als pares el tipus d’ajuda que podria necessitar a casa o a l’escola. També es valoren les possibles adequacions com el bipedestador, caminador, cadira de rodes, fèrules de posicionament, fèrules dinàmiques, etc.

Per tal d’oferir una estratègia adequada de tractament, a les nostres sessions utilitzem diverses tècniques com poden ser el concepte Bobath, el control motor, tècniques neurodinàmiques i teràpia manual, entre d’altres.

La fisioterapeuta té relació directa i continua amb els pares de l’infant per arribar a uns objectius comuns i per oferir assessorament, informació i recolzament a les famílies.

La durada del tractament és variable depenent de cada cas.

Truqui’ns sense compromís o contacti amb nosaltres

Llei de cookies

Aquest lloc web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.